Papildoma informacija
  • Peržiūros: 1732
  • Data: 2021-02-19 09:40:20

Avinas

Šiandien geriau jausitės, jeigu vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos ir pasirinksite vienatvę, gilius apmąstymus ar meninę veiklą. Puikiai veiks intuicija. Seksis gvildenti paslaptis.

Tauras

Pasistenkite, kad darbams netrukdytų emocijos. Kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Jeigu taip padarysite, galite pakeisti aplinkinių nuomonę į palankesnę pusę.

Dvyniai

Šiandien jus domins verslo, turto, tiekimo, pinigų, dovanų klausimai. Galbūt pažado nenorės tesėti žmogus, į kurį dėjote daug vilčių. Tačiau jums turėtų pavykti kai ką pakeisti savo naudai.

Vėžys

Norėsis viską suvokti, pažinti. Tai ne taip paprasta kaip atrodo: kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių. Visgi išgirsite, sužinosite aktualių jums dalykų. Gerai pagalvokite, prieš garsiai išsakydami savo nuomonę.

Liūtas

Daugiausiai rūpesčių kels turtiniai ir buities reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba kaip tik jums norėsis patikimo peties, prie kurio galima prisišlieti ir jaustis saugiai.


Mergelė

Rutina jūsų nedžiugins, tad dairysitės ko nors smagesnio. Jūsų pašmaikštavimai, paflirtavimai nebūtinai bus suprasti. Svarbu, kad tai darytumėte laiku ir vietoje.

Svarstyklės

Numatomi įprastiniai darbai ir kontaktai. Maža tikimybė, kad įvyks kas nors netikėto, įdomaus. Pasisaugokite infekcijos, nes jūsų organizmas ne itin atsparus.

Skorpionas

Ši diena gali jus paskatinti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros, nuomonės stipriai skiriasi nuo jūsiškių. Bus nelengva suderinti interesus, tačiau pagilės jūsų supratimas. Jei ką nors rimto spręsite, keletą kartų pasverkite visus „už” ir „prieš”.

Šaulys

Šiandien svarbesni taps skolų, finansinių įsipareigojimų klausimai. Tiktų planuoti pajamas ir išlaidas, apskaičiuoti savo finansines galimybes, peržiūrėti dokumentus, sutartis. Galbūt ką nors reikia pratęsti ar pakoreguoti.

Ožiaragis

Tikėtini pokalbiai su įtakingomis ar išsilavinusiomis moterimis. Jums seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Pravartu ieškoti naujų kelių savo tikslams įgyvendinti.

Vandenis

Jums rūpės darbai, politika, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Vis dėlto būdami kažkuo neužtikrinti, nedarykite lemtingų sprendimų. Lengva pakenkti pradėtam reikalui arba imtis ne to, ko reikia.

Žuvys

Iš pažįstamos moters galite gauti protingą patarimą ar neblogą pasiūlymą. Be to, išsiaiškinsite kai kuriuos gandus, kitų žmonių vertinimus apie tai, kas esate, ką darote. Pradės labiau aiškėti, kuo galite pasikliauti, o kuo nebe.

Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 7 d.
Rankinė per petį Calvin Klein
Įkelta prieš 7 d.
Didelė rankinė Calvin Klein