Papildoma informacija
  • Peržiūros: 205
  • Data: 2021-02-15 12:35:49

Avinas

Būkite atkaklūs, gerbkite jums pavaldžių asmenų bei draugų nuomonę, patarimus, tuomet daugiau nuveiksite.


Tauras

Teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams, mylimam žmogui. Nebijokite būti dosnūs: dabar tas metas, kai turite siekti duoti, o ne imti, reikalauti, norėti, skųstis, dejuoti.


Dvyniai

Neverta blaškytis, ieškoti reikalingo žmogaus ar svarbios informacijos – kam reikės, patys jus suras, o reikalinga informacija pati jus pasieks. Nepersistenkite tvarkydami reikalus, pasikliaukite savieiga.


Vėžys

Pajusite savo jėgą, suprasite, kokią įtaką darote aplinkiniams, kokį jiems stiprų įspūdį paliekate. Tad jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo antrąją pusę, vaiką, mylimą žmogų, pasikalbėkite su jais jau po pusiaudienio.


Liūtas

Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Pasiruoškite vilkinimui iš partnerių pusės. Skubius finansinius reikalus patartina tvarkyti po pusiaudienio.


Mergelė

Per trumpą laiką pavyks sutvarkyti ne vieną svarbų reikalą, tai perspektyvių pažinčių diena, tad negaiškite laiko veltui. Tinkamas metas ir dalykiniams susitarimams, tik nepažeidinėkite jau esamų susitarimų.


Svarstyklės

Kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iš karto nepajusite, teks sulaukti mėnesio pabaigos. Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite, atidėkite tai.


Skorpionas

Sėkmingas metas, bet tai nereiškia, kad galima pataikauti visiems savo norams. Diena bus palankesnė dirbantiems kūrybinį darbą: laukia įkvėpimas. Kad ir kokia jūsų profesija, neskubėkite tuojau pat įgyvendinti šovusių minčių.


Šaulys

Tinka intensyviai dirbti su dalykine informacija: ieškokite naujų dalykų, apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas. Spręskite darbo problemas, aiškinkitės nesusipratimus su kolegomis ar klientais.


Ožiaragis

Rytas tinkamas taikytis su antrąja puse: nebijokite parodyti iniciatyvos. O vakare dar kartą raskite laiko meiliam pokalbiui su ja, tai iš naujo įkvėps jūsų jausmus. Neįsitempkite, nesinervinkite, šitaip daugiau suspėsite.


Vandenis

Šiuo metu sau nekelkite aukštų reikalavimų, galite persitempti. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų. Nebūkite patiklūs bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis.


Žuvys

Esamas problemas pavyks išspręsti greitai ir gana sėkmingai, galite sulaukti ir vertingos pagalbos ar patarimo iš įtakingo asmens. Būsite išgirsti, suprasti, įvertinti, pagerbti.



© Astrologas Vytautas Kaškelis

Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 11 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 11 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 11 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 11 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 11 val.
Rankinė Viola Castellani
Įkelta prieš 11 val.
Rankinė Viola Castellani