Papildoma informacija
  • Peržiūros: 257
  • Data: 2021-02-16 11:41:47

Avinas

Kalbos suksis apie politiką, pareigas, pinigus, intrigas. Saugokitės apsinuodijimo, infekcijų, traumų. Venkite svaigalų.


Tauras

Pažįstamų sumanymai atrodys viliojantys, tačiau gali labai paploninti jūsų piniginę. Arba jūs nejučiomis įsitrauksite į kitų žmonių mulkinimo procesą. Saugokitės sukčių.


Dvyniai

Šiandien niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes jūsų blaivus protas truputį snaus. Derėtų rimčiau įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis.


Vėžys

Šiandien bus mažai kantrybės ir daug emocijų. Nerimą kels artimo žmogaus elgesys. Didelę vertę jums turės kūrybinis įkvėpimas, paslaptingumas, kad ir kur jis bepasireikštų.


Liūtas

Tikriausiai blaškysitės ieškodami, kur išlieti susikaupusią energiją. Svarbu rasti laiko sau ir artimiems žmonėms, kad išlaikytumėte vidinę darną, nepatirtumėte sąžinės priekaištų.


Mergelė

Tai, kuo šiandien domėsitės, kokią informaciją gausite, turbūt bus aktualu ilgesnį laiką. Jeigu pajusite, kad nespėjate susidoroti su numatytais darbais, tapsite nervingesni.


Svarstyklės

Žmogus, į kurį dėjote daug vilčių, gali pasirodyti nepatikimas, manipuliuojantis. Bus situacijų, gundančių nusižengti moralei. Pagalvokite apie galimus padarinius.


Skorpionas

Jeigu jums rūpi pradėti projektai, tai galbūt jus sudomins kažkokia nauja veikla ar informacija. Nešvaistykite pinigų.


Šaulys

Labai svarbu pasitikėti savimi ir pasikliauti patirtimi, nes tai padės sėkmingai formuoti pradinius žingsnius visame tame, ko ketinate imtis artimiausiu metu.


Ožiaragis

Būsite emocionalūs, jautrūs, tad įmanomi konfliktai. Tačiau bendravimas su kitaip mąstančiais ar kalbančiais žmonėmis nebus varginantis, jei nuoširdžiai domėsitės pateikiama tema.


Vandenis

Tikriausiai ši diena bus nelengva emociškai. Pernelyg priklausysite nuo kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių. Gali būti, kad aiškiai pajusite besiartinančias permainas.


Žuvys

Galimi kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais. Galbūt teks pasukti galvą, kaip įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą, nuo to priklauso jūsų autoritetas.


© Astrologas Vytautas Kaškelis

Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 7 d.
Rankinė per petį Calvin Klein
Įkelta prieš 7 d.
Didelė rankinė Calvin Klein