Papildoma informacija
  • Peržiūros: 1541
  • Data: 2021-02-18 17:44:21

Avinas

Pasikliaukite nuojautomis: jūsų įžvalgos pasiteisins. Vis dėlto diena nepalanki rizikuoti darbe, taip pat kelyje ar mėginti laimę žaidžiant azartinius žaidimus. Svarbius sumanymus geriau kelioms dienoms atidėti.

 

Tauras

Viskas klostosi puikiai, tik nereikia persistengti. Nesistenkite labai reikštis: šiandien viskas priklausys nuo jūsų įdirbio. Jei jis pakankamas, diena bus puiki.

 

Dvyniai

Nusiramino bei pelno laikas. Palanku tvarkyti finansinius reikalus. Elkitės atidžiau, labiau taupykite pinigus, saugokite darbo vietą. Koreguokite santykius su vadovybe, šeimos nariais.

 

Vėžys

Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai gerų naujienų metas, kai atsiranda nauja išeitis. Tiesa, neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba: venkite papulti į kieno nors priklausomybę.

 

Liūtas

Netinkamas metas itin atsakingai dalykinei veiklai, bet geras gilintis į asmenines bei šeimos problemas. Pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose, džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais.

 

Mergelė

Gana naudingas metas, taigi negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams, imkitės svarbiausių dalykinių reikalų tvarkymo. Nepamirškite vakare apie meilės pasimatymą. Būkite atidesni savo nuojautoms.

 

Svarstyklės

Galimi nežymūs nesklandumai, bet dėl jų nereikėtų jaudintis. Tiesa, šiandien nedera niekur skubėti, priimti sprendimų automatiškai. Palanku spręsti senas darbo problemas.

 

Skorpionas

Šiuo metu gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga: jums su malonumu pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai.

 

Šaulys

Net nemalonumai būna naudingi. Šiandien rasite būdų, kaip nepalankius įvykius pakreipti jums reikiama linkme. Jei tikrai nekaip jaučiatės, geriau patinginiauti, nei skubinti situaciją, tad jei norisi ką nors atidėti, tai ir padarykite.

 

Ožiaragis

Suprasite svarbius dalykus, rasite atsakymus į klausimus, kurie seniai kankino. Seksis spręsti anksčiau atsiradusias problemas. Tinka tvarkyti teisinius reikalus ar tuos, kurie susiję su bendradarbiavimu.

 

Vandenis

Įtampa sustiprės, bet vis dėlto tai neblogas laikas tvarkyti dalykinius reikalus, taip pat vadovui priminti tai, ką jums žadėjo. Imkitės tik išties svarbių reikalų, atsisakykite to, kas nereikalinga veikloje bei gyvenime: viskam neužteks nei laiko, nei jėgų.

 

Žuvys

Patys sėkmingai randate puikią išeitį, kuri tenkina visus. Tiesa, dalykinei sėkmei bus svarbu užtikrinti gerus santykius su vadovybe. Naudinga prisiminti pamirštus dalykus: anksčiau įgyta patirtis, seni draugai taps atspara.

Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 3 d.
Rankinė per petį Calvin Klein
Įkelta prieš 3 d.
Didelė rankinė Calvin Klein
Įkelta prieš 3 d.
Megztinis Fila
Įkelta prieš 3 d.
Megztinis Fila
Įkelta prieš 3 d.
Megztinis Fila
Įkelta prieš 3 d.
Megztinis Fila