Papildoma informacija
  • Peržiūros: 1652
  • Data: 2021-02-20 11:04:21

Avinas

Pasyvus metas: nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad negadinkite sau nuotaikos klausydamiesi įvairių paskalų.


Tauras

Nebloga diena, tik labiau pasaugokite sveikatą. Tvarkykite svarbius reikalus, jei mokate neskubėti, nesinervinti. Daug kas priklausys nuo asmeninės įtaigos bei partnerių, antrosios pusės palaikymo.


Dvyniai

Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte, kad liktų laiko poilsiui ir bendravimui su šeima. Bus svarbu neprarasti saiko vertinant savo ir partnerių finansines galimybes.


Vėžys

Jums daug kas matyti: nujaučiate, kas buvo slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur svetimas žioplumas kaltas. Bent jau pirmas įspūdis neapgaus, tad suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa.


Liūtas

Savaime reikalai tvarkysis geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija, daugiau ilsėtis ir nedaryti nieko, ko nesinori.


Mergelė

Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs, ir tai gera proga pasigirti, pasireklamuoti. Diena palanki laisvųjų, kūrybinių profesijų atstovams: gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti.


Svarstyklės

Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Gali atsirasti neatliktų (atidėtų, pamirštų) darbų, kurie neleis judėti pirmyn ir vers skubėti, nervintis.


Skorpionas

Sėkmingas laikas, tiesa, būsit linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis: gali taip atsitikti, kad bus žingsnis į priekį, o du atgal. Nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos.


Šaulys

Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Tai gana įtemptas metas: būsite linkę veltis į diskusijas, kritikuoti, pykti. Venkite ginčų su klientais ar vadovais.


Ožiaragis

Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tinkamas metas tvarkyti reikalus, rengti susitikimus su draugais. Palanki proga atnaujinti seną pažintį, tiek draugišką, tiek dalykinę.


Vandenis

Nurimkite: neverta erzintis dėl keliamų reikalavimų ar griežtesnio vertinimo. Vargu ar vadovybė ir artimieji bus objektyvūs jūsų atžvilgiu, tačiau jau artimiausiomis dienomis paaiškės, kad viskas gerai ir jumis visi patenkinti. Taigi be reikalo nesusipykite, siekite santarvės su visais.


Žuvys

Neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. Dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei būsite diplomatiškesni.

Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 14 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 14 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 14 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 14 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 14 val.
Rankinė Viola Castellani
Įkelta prieš 14 val.
Rankinė Viola Castellani