Papildoma informacija
  • Peržiūros: 1640
  • Data: 2021-02-22 12:06:51
  • Šaltinis: www.vytautus.com

Avinas

Atsivers paslėptos tiesos, jų žinojimas kai ką svarbaus pakeis. Atsipalaiduokite, nurimkite kad išgirstumėte savo vidų. Svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti antrajai dienos pusei.


Tauras

Palengvėjimo diena: netikėtai išsisprendžia jus varginusi problema. Iki pietų ir patiems reikėtų parodyti iniciatyvą, daugiau laimėsite. Antrąją dienos pusę gerai spręsti finansines problemas.


Dvyniai

Tikslą pasieksite, tai pelno, netikėtos sėkmės metas. Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, pirkti reikalingų daiktų. Tinkamas metas ką nors padovanoti.


Vėžys

Pirmoji dienos pusė bus gerų nuojautų, džiugių naujienų metas. Nepraleiskite tokios geros progos svarbiam pokalbiui, susitarimui ar pažinčiai užmegzti. Gyvenkite optimizmu.


Liūtas

Iki pusiaudienio nesiimkite didelių ir sunkių darbų, ypač jei nejausite įkvėpimo. Verta esminį savo dėmesį skirti jausmams bei mylimam asmeniui, šeimai, namams.


Mergelė

Pirmoji dienos pusė sėkmingas laikas, galite pakeisti svarbius dalykus savo naudai. Antrąją svarbu labiau susitelkti į reikalus, atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo.


Svarstyklės

Šiandien palanku savo veiklą pristatyti vadovui ar būsimam darbdaviui, visuomenei. Pasistenkite kuo taikiau praleisti šią dieną: tai laikas, kai galite įgyti ne tik puikių sąjungininkų, bet ir slaptų priešų, įtakingų konkurentų.


Skorpionas

Ieškokite reikalingo kompromiso ir patikimų sąjungininkų. Antrąją dienos pusę intuicija sustiprės, jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai. Bus palanku atsiriboti (ar net nutraukti) santykius su jums nemaloniais asmenimis.


Šaulys

Gana sėkmingas laikas. Vienintelė kliūtis bus didesnė įtampa, nerimas pirmąją dienos pusę. Bet jei tai nugalėsite, daug nuveiksite. Tinka rizikuoti, jei nuojauta tam neprieštaraus.


Ožiaragis

Diena palanki bet kokiems reikalams tvarkyti. Nebijokite sunkų užduočių, jas įveiksite lengviau, nei manote. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus patikima atspara.


Vandenis

Iki pietų tiks tvarkyti dalykinius reikalus, spręsti profesines problemas. Galite įgyti įtakingų globėjų, rėmėjų. Tai bus tinkamas laikas ir konfidencialiems susitikimams bei susitarimams.


Žuvys

Pirmoji dienos pusė bus gerų permainų metas, kada sunkūs, beveik neįmanomi dalykai tampa pasiekiami ir įveikiami. Verta ne tik tvarkyti svarbius reikalus, bet ir spręsti asmenines problemas. Galite sulaukti nuoširdžios draugiškos pagalbos ar patarimo.


Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 6 d.
Rankinė per petį Calvin Klein
Įkelta prieš 6 d.
Didelė rankinė Calvin Klein
Įkelta prieš 6 d.
Megztinis Fila