Papildoma informacija
  • Peržiūros: 1514
  • Data: 2021-02-27 15:40:13
  • Šaltinis: www.vytautus.com

Avinas

Draugų rūpestis bus didelė jėga, kartu kalnus nuversite. Ieškokite talkininkų, o patys nepersidirbkite.


Tauras

Jausitės kiek išsisėmę, todėl neapsikraukite darbais: jums reikia pailsėti. Jei nesate tikri dėl savo jėgų, geriau atsisakyti rimtų pokalbių arba atidėti antrai dienos pusei.


Dvyniai

Sėkmė lydės, kad ir kuo užsiimsite. Palankus metas rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi. Antroji dienos pusė gera romantiškiems santykiams su jums patinkančiu asmeniu užmegzti.


Vėžys

Ne viskas gali patikti, tačiau dažniausiai nervinsitės dėl niekų. Deja, tai laikas, kai aplinkiniams įtikti lengvai nepavyks.


Liūtas

Spręskite problemas iš esmės, nesismulkinkite ir nesižeminkite priekabiaudami dėl senos skriaudos ar nežymios naudos. Tai geras laikas keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai.


Mergelė

Sudėtingas laikas, tik nereikėtų nusiminti ir rankų nuleisti: per kelias dienas viskas išsispręs jūsų naudai. Dabar jūsų viduje vyksta permainos, kurios gali tapti naujo jūsų gyvenimo pagrindu, pradžia.


Svarstyklės

Sėkmingas metas, jūsų galimybės plečiasi. Dabar nestigs sumanumo, tad išspręsite painius reikalus. Pakaks erdvės bei laiko reikalingam manevrui.


Skorpionas

Jūsų sumanymai bus vertingi. Siekite mylimo asmens pripažinimo. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus. Likite nuoširdūs artimiesiems.


Šaulys

Nesunkiai įveiksite kliūtis, ypač jei mažiau kitiems pasakosite apie savo ketinimus. Verta ieškoti bendraminčių, pagalbininkų veikloje, ypač jei ji kūrybinė.


Ožiaragis

Būsite itin romantiškai nusiteikę, todėl susikaupti darbams bus nelengva. Mažiau planuokite ir pasistenkite labiau taupyti jėgas bei laiką. Tiks spręsti svarbius konfidencialius klausimus.


Vandenis

Palankus metas: jūsų įtaka auga ir sėkmingai išsikovojate naują erdvę veiklai, asmeninei saviraiškai. Antrąją dienos pusę reikalai pajudės sparčiau, bet plėtosis kiek kitaip, nei planavote.


Žuvys

galima netikėta dovanėlė iš mylimo žmogaus. Vakare eikite anksčiau ilsėtis.


Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 13 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 13 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 13 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 13 val.
Striukė Alessandro Dell'Acqua
Įkelta prieš 13 val.
Rankinė Viola Castellani
Įkelta prieš 13 val.
Rankinė Viola Castellani