Papildoma informacija
  • Peržiūros: 748
  • Data: 2021-05-01 13:14:44

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaulienos ar kitos mėsos, 700 g;
  • bulvės, 800 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • svogūnai pagal skonį;
  • sūrio, 100 g;
  • garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
  • majonezas, 2 šaukštai;
  • baltojo jogurto, 2 šaukštai


Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Mes išmušėme mėsą iš abiejų pusių, bet nedaug.

Druska ir pipirai, pagal skonį įtrinkite įvairiais prieskoniais.

Patarimas : galite pasiimti bet kokią mėsą, tačiau nepamirškite, kad paukštiena kepama greičiau nei kiauliena.

Tris bulves ant rupios trintuvės ir druskos, palikite 10 minučių.

Išspauskite iš sulčių bulvių masę.

Formą patepkite aliejumi ir tolygiai paskirstykite bulves.

Paimkite svogūną bet kokiu kiekiu, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir paskleiskite bulves.

Ant viršaus uždėkite mėsos riekeles.

Trys sūriai ant rupios trintuvės ir sumaišykite su garstyčių grūdeliais, majonezu ir jogurtu. Įdėkite daugiau prieskonių pagal skonį.

Padažą ant mėsos paskirstykite tolygiai.

Mes kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Aš ruošiu tokį patiekalą svečiams. Jei mėgstate grybus, tuomet ant sūrio padažo galite dėti grybų griežinėlius.

Patiko? tada palikite komentarą ir pasidalinkite! Ačiū! + Gausite šimtą karmos taškų,

Naujausi straipsniai
Įkelta prieš 6 d.
Sunkiausi KET testų klausimai