Papildoma informacija
  • Peržiūros: 2517
  • Data: 2021-11-06 20:18:26
  • Šaltinis: https://aj-receptai.blogspot.lt/


Ingredientai

    • miltai: 300 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • cukrus: 100 gramų
    • vanilė: 1 arbatinio šaukštelio
    • varškė: 150 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • pienas: 100 mililitrų
    • aliejus: 50 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Tada baltymą išplakite su cukrumi. Supilkite pieną, aliejų, vanilę, įmaišykite varškę. Suberkite persijotus miltus bei užminkykite tešlą.
  2. 2. Tuomet tešlą padalinkite į 12 dalių, po to kiekvieną dalį – dar į 3. Iš kiekvieno gabalėlio suformuojame maždaug 15 centimetrų ilgio juosteles bei darykite pynutes.
  3. 3. Kiaušinio trynį sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu pieno, šiuo mišiniu aptepkite bandeles bei pabarstykite jas cukrumi. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau varškinių pynučių receptų rasite: Varškinės pynutės.

Pasidalinkite šiuo straipsniu:


Nuoroda į šį straipsnį:

Įvairios naujienos ir patarimai. Kuo trumpiau ir aiškiau - Jūsų patogumui.

Prenumeruokite Savaskampas.lt Telegram kanalą.

Prenumeruoti
Naujausi straipsniai
Naujausi skelbimai
Įkelta prieš 1 d.
Megztinis Baldinini Trend
Įkelta prieš 9 d.
Rankinė ALV by Alviero Martini